Skip to content Skip to footer

97% van de gegevens wordt niet gebruikt door organisaties

Gepubliceerd door: Amazon Web Services: AWS

Gegevens hebben de mogelijkheid om uw bedrijf te transformeren, maar alleen als deze op de juiste manier wordt verzameld en verwerkt. Veel organisaties missen echter het doel. Machine learning kan u helpen gegevensgestuurd te worden en toegang te geven tot realtime, relevante informatie die efficiënte besluitvorming stimuleert. AI en Analytics bieden ook de mogelijkheid om de totale kosten te verlagen, het Deadwood uit te filteren en specifiek de onderdelen te leveren die ertoe doen. Met AWS Pay-as-You-Go kunt u experimenteren om de intelligente oplossing te vinden die voor u werkt zonder zware investeringen.
Onderzoek hoe u de gegevensproblemen in uw bedrijf kunt overwinnen met behulp van de baanbrekende oplossingen die bij de hand zijn met AWS.
[Voer details in om te beginnen met lezen]

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Amazon Web Services: AWS contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Amazon Web Services: AWS websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Amazon Web Services: AWS