Skip to content Skip to footer

De Inner Circle Guide to Agent Engagement & Empowerment

Gepubliceerd door: NICE

Je agenten zullen je niet om meer geautomatiseerde tools, empowered en gepersonaliseerde coaching en een gevoel van doel vragen - omdat ze al verwachten dat ze er zijn.
Als leider van het contactcentrum weet je wat er gebeurt als niet aan die verwachtingen wordt voldaan: hoge verloop, lage betrokkenheid, gemiste KPI's en ongelukkige klanten. Het goede nieuws is dat het in jouw kracht ligt om hen te machtigen.
Het ContactBabel-rapport, The Inner Circle Guide to Agent Engagement and Empowerment, geeft u een blauwdruk aan een meer betrokken en doelgerichte agent personeelsbestand. Leer antwoorden op vragen van eindgebruikers, zie de voordelen van het mengen van automatisering met een verlangen naar een personeelsbestand en begin met het ecoming van de werkgever naar keuze.

De bevindingen en inzichten van ContactBabel omvatten het 'wat', 'waarom' en 'hoe' uw agenten effectiever te betrekken en te versterken.
Lees het rapport om te leren:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord NICE contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. NICE websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 106 pagina's

Meer bronnen van NICE