Skip to content Skip to footer

Vind nieuwe groeimogelijkheden met innovatie van het bedrijfsmodel

Gepubliceerd door: Oracle

De wereld verandert sneller dan ooit, maar nieuwe kansen betekenen dat dit nu tijd is voor uw bedrijf om de groei te heroveren. Hoe? 46% van de financiële professionals is momenteel gericht op het vinden van het concurrentievoordeel door te innoveren met nieuwe bedrijfsmodellen.
Ontdek de drie eigenschappen die worden gedeeld door bedrijven in de voorhoede van verandering: lancering van service-gebaseerde bedrijfsmodellen, gericht op procesautomatisering en het plegen van klantuittrichten. En verken de cloud -apps die bedrijfsmodelinnovatie mogelijk maken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van Oracle