Skip to content Skip to footer

De grote spil in de wereldwijde e -commerce

Gepubliceerd door: PayPal

Vorig jaar bracht de pandemie de wereld tot stilstand en creëerde massale onzekerheid over bijna elk facet van bedrijfsactiviteiten. Naarmate het ongelijke pandemische herstel doorgaat, is het duidelijk dat het winkelgedrag voorgoed is veranderd, met brede gevolgen voor de wereld van e-commerce.
Naarmate de wereldwijde economische motoren weer beginnen te draaien, is de vooruitzichten voor grensoverschrijdende omzetgroei sterk. Op de onderzochte markten zei 85% van de online shoppers dat hun uitgaven hetzelfde zouden blijven of stijgen.
Dit rapport legt en benadrukt de huidige en aankomende wereldwijde verschuivingen die de toekomst van Crosborder Commerce zullen vormen. Het zal u helpen om potentiële groeigebieden voor uw bedrijf te identificeren, terwijl het 13 belangrijke markten diepgaand verkent. Of uw grensoverschrijdende reis net begint of u uw wereldwijde bereik uitbreidt, het begrijpen van uw klanten in het buitenland is de sleutel tot succesvolle marktinvoer.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord PayPal contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. PayPal websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 93 pagina's

Meer bronnen van PayPal