Skip to content Skip to footer

Ethische AI: een snelstartgids voor leidinggevenden

Gepubliceerd door: Salesforce

Hoewel het idee van kunstmatige intelligentie (AI) - van machines die bepaalde soorten menselijke mogelijkheden kunnen repliceren - al eeuwen bestaat, is het eigenlijk pas in de afgelopen decennia dat het is geëvolueerd van sciencefiction naar zakelijke realiteit.
Wat betekent dit allemaal voor bedrijfsleiders? Simpelweg dat als we van plan zijn om het potentieel van AI te ontgrendelen, zowel om organisaties te optimaliseren als zelfs te transformeren, we moeten worden opgelost over de problemen die we moeten beheren, de risico's die we waarschijnlijk zullen tegenkomen en de kansen die aan de andere kant liggen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Salesforce contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Salesforce websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 10 pagina's

Meer bronnen van Salesforce