Skip to content Skip to footer

Waarom uw Agile-team beter af is gedispergeerd: de zaak voor locatie-onafhankelijke Agile

Gepubliceerd door: Tata Consultancy Services

Het vinden van alle Agile Team-leden in dezelfde kamer is een goed bedoeld maar schilderachtige mythe geworden. In plaats daarvan moeten bedrijven locatie-onafhankelijke Agile-teams creëren: groepen die werken aan dezelfde inspanning die niet op dezelfde plaats zijn gelegen. Op deze manier kunnen ondernemingen tikken op het talent dat nodig is om te innoveren en concurrerend te blijven waar het in de wereld woont, waardoor meer en betere ideeën worden gegenereerd om digitale processen of producten te verbeteren.
De grootste reden waarom de meeste bedrijven het zesde principe van het agile manifest negeren, is dat het niet langer zakelijk is.
Lees meer door dit artikel van TCS te lezen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Tata Consultancy Services contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Tata Consultancy Services websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 10 pagina's

Meer bronnen van Tata Consultancy Services