Skip to content Skip to footer

Voor niets betalen: de nieuwe economie van cybersecurity en zijn vier best practices

Gepubliceerd door: Secureworks

Digitale transformatie heeft cybersecurity tot een van 's werelds meest dringende problemen op zowel het micro- als de macro -niveaus gemaakt. Op microniveau hebben organisaties existentiële gevolgen van een ernstige inbreuk - ongeacht hoe goed ze in elk ander deel van het bedrijf uitvoeren. Op macroniveau is de digitale economie niet duurzaam als deze voortdurend onderworpen is aan verstoring door kwaadaardige actoren.
Als reactie op deze intense vraag naar cybersecurity hebben kapitaalmarkten enorme investeringen gedaan in cybersecurity -technologie, diensten, onderzoek en vaardigheden. En die investeringen hebben zijn vruchten afgeworpen, waardoor de vaardigheden van zowel individuele organisaties als collectieve markten aanzienlijk worden verbeterd om zichzelf te beschermen tegen een steeds intenserende dreigingsmatrix.
Het is tijd voor organisaties om gerationaliseerde cybersecurity -economie toe te voegen aan hun korte lijsten van cybersecurity -benodigdheden.
Download deze whitepaper om best practices te leren in cybersecurity -economie.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Secureworks contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Secureworks websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van Secureworks