Skip to content Skip to footer

Overleving en groei voor elektrische distributeurs

Gepubliceerd door: Infor

Het was niet lang geleden dat elektrische distributeurs konden vertrouwen op regionale en territoriale voordelen als middel om een ​​gestage stroom vaste klanten te handhaven. Die gegarandeerde inkomsten verdween echter snel toen de alomtegenwoordigheid van internet klanten begon kennis te laten maken met concurrenten van over de hele wereld. In slechts een paar jaar zijn het gedrag en de verwachtingen van klanten drastisch veranderd als gevolg van gemakkelijke toegang tot lage prijzen van een breed scala aan online bronnen.
In deze steeds meer concurrerende omgeving is het belangrijker dan ooit om niet alleen de specifieke behoeften van uw klanten te begrijpen, maar ook om uw bedrijfspraktijken aan te passen om aan die behoeften te voldoen. En het gaat niet om het aanbieden van de laagste prijzen.
Download voor meer informatie.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Infor contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Infor websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van Infor