Skip to content Skip to footer

Een gids van een financieel directeur voor planning, budgettering en voorspelling

Gepubliceerd door: NetSuite

Planning en budgettering zijn van vitaal belang voor slimme, op feiten gebaseerde zakelijke besluitvorming, maar veel financiële teams zijn verstrikt in tijdverschillende, inefficiënte processen, met behulp van basistools die twijfelachtige resultaten opleveren.
Voor midmarketorganisaties die ervaren of streven naar een hoge groei, kunnen onvoldoende planning- en budgetteringsprocessen de prestaties belemmeren in een concurrerende zakelijke omgeving waar volatiliteit de norm is. Voorspellingen en doelen die maanden van tevoren zijn vastgesteld, houden immers geen rekening met nieuwe uitdagingen of nieuwe kansen die zich voordoen.
In deze whitepaper beschouwen we een benadering van budgettering en planning die is gebaseerd op best practices en het benutten van de cloud. Deze aanpak is bedoeld om behendigheid te leveren, waardoor Financieel teamleden de informatie en tools hebben die ze nodig hebben om een ​​actieve rol te spelen bij het sturen van het bedrijf door de ups en downs die groei met zich meebrengt.
Voor meer informatie Downloaden!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord NetSuite contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. NetSuite websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van NetSuite