Skip to content Skip to footer

8 Tekenen dat uw organisatie haar financiële planning, budgettering en voorspellingsprocessen heeft ontgroeid

Gepubliceerd door: Anaplan

De rol van de CFO wordt steeds belangrijker. Recent onderzoek suggereert echter dat er een ontkoppeling is tussen de werkfinancieringsteams doen en de verwachtingen van de uitvoerende macht-er wordt naar verwachting een tijdig en relevant inzicht in het bedrijf om het besluitvormingsproces te ondersteunen.
Het bieden van meer geavanceerde ondersteuning van besluitvorming begint met een evaluatie van de huidige systemen en processen die financiële planning en analyse (FPANDA) ondersteunen. Als uw kern FPANDA -processen worden ondersteund door spreadsheets of een legacy -systeem, zal dit artikel u helpen de inefficiënties in uw planningsproces te ontdekken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Anaplan contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Anaplan websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 15 pagina's

Meer bronnen van Anaplan