Skip to content Skip to footer

Gebruikersrisicorapport

Gepubliceerd door: Proofpoint

Uw cybersecurity -houding is slechts zo sterk als de zwakste schakel. En in het hedendaagse landschap van mensen gerichte dreigingen betekent dat uw gebruikers. Ze zijn je grootste troef, je grootste risico en je laatste verdedigingslinie van bedreigingen.
Voor een beter begrip van het cybersecurity -bewustzijn en gewoonten van gebruikers, hebben we gebruikers over de hele wereld onderzocht om twee belangrijke aspecten van de kwetsbaarheid van gebruikers te peilen: wat ze weten (of niet weten) en wat ze doen.
Dit rapport benadrukt gebruikersbewustzijn en kennislacunes die, als het niet wordt gedreffend, uw cybersecurity -houding zou kunnen schaden. Op basis van die inzichten raden we specifieke actie aan die u kunt ondernemen om uw mensen te machtigen en cyberveerkracht op te bouwen in uw personeelsbestand.
Download nu om kwetsbaarheid en gedrag te verkennen in een op mensen gerichte dreigingslandschap.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Proofpoint contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Proofpoint websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van Proofpoint